Personvern

Ikrafttredelsesdato: august 1, 2018

Northwest Hazelnut Co. (NW Hazelnut) ("oss", "vi" eller "vår") driver https://hazelnuts.com -nettstedet ("Tjenesten").

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer for innsamling, bruk og avsløring av personopplysninger når du bruker vår tjeneste og valgene du har knyttet til disse dataene.

Vi bruker dataene dine for å tilby og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten godtar du innsamling og bruk av informasjon i samsvar med disse retningslinjene. Med mindre annet er definert i denne personvernerklæringen, har vilkår som brukes i denne personvernerklæringen de samme betydningene som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig fra https://hazelnuts.com

definisjoner

 Personopplysninger
Personlige data betyr data om en levende person som kan identifiseres fra disse dataene (eller fra de og andre opplysninger som enten er i besittelse eller sannsynlig kommer i besittelse).

Brukerdata
Bruk Data er data samlet inn automatisk enten generert ved bruk av Tjenesten eller fra selve Tjenestinfrastrukturen (for eksempel varigheten av et sidevisning).

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler er små biter av data som er lagret på en brukerens enhet.

data Controller
Med dataansvarlig menes en person som (enten alene eller i fellesskap eller til felles med andre personer) bestemmer formålene for og måten personlige opplysninger behandles eller skal behandles på.

I forbindelse med denne personvernerklæringen er vi dataansvarlig for dataene dine.

Databehandler (eller tjenesteleverandører)
Databehandler (eller tjenesteleverandør) betyr enhver person (annet enn en ansatt i Datakontrolleren) som behandler dataene på vegne av Datakontrolleren.

Vi kan bruke tjenestene til ulike tjenesteleverandører for å behandle dataene dine mer effektivt.

Opplysningene
Data Subject er en levende person som er gjenstand for personlige data. 

Bruker
Brukeren er den enkelte som bruker vår tjeneste. Brukeren tilsvarer datafeltet, som er gjenstand for personopplysninger.

Innsamling og bruk

Vi samler flere forskjellige typer informasjon til ulike formål for å tilby og forbedre vår Service til deg.

Typer data samlet

Personopplysninger
Når du bruker vår tjeneste, kan vi be deg om å gi oss visse personopplysninger som kan brukes til å kontakte eller identifisere deg ("Personlige data"). Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde, men er ikke begrenset til:

  • Epostadresse
  • Fornavn og etternavn
  • telefonnummer
  • Adresse, by, stat, provins, postnummer
  • Informasjonskapsler og bruksdata

Vi kan bruke dine personlige data til å kontakte deg med nyhetsbrev, markedsførings- eller markedsføringsmateriale og annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan velge å motta noen eller alle av disse kommunikasjonene fra oss ved å følge abonnementslinken eller instruksjonene som er oppgitt i en e-post vi sender.

Brukerdata
Vi kan også samle inn informasjon om hvordan Tjenesten er tilgjengelig og brukt ("Brukdata"). Disse bruksdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens Internet Protocol-adresse (f.eks. IP-adresse), nettlesertype, nettleserversjon, sidene i vår tjeneste som du besøker, klokkeslett og dato for besøket, tid brukt på disse sidene, unikt enhetsidentifikatorer og andre diagnostiske data. 

Plasseringsdata
Vi kan bruke og lagre informasjon om posisjonen din hvis du gir oss tillatelse til å gjøre det ("Stedsdata"). Vi bruker disse dataene til å tilby funksjoner i tjenesten vår, for å forbedre og tilpasse tjenesten vår.

Du kan aktivere eller deaktivere posisjonstjenester når du bruker tjenesten vår når som helst, gjennom enhetsinnstillingene.

Spore informasjon om informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler og lignende sporingsteknologier for å spore aktiviteten i vår tjeneste og holde visse opplysninger.

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data som kan inneholde en anonym unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på enheten. Sporteknologier som også brukes, er beacons, tags og skript for å samle inn og spore informasjon og forbedre og analysere vår Service.

Du kan instruere nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Men hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan du kanskje ikke bruke noen deler av tjenesten vår.

Eksempler på cookies vi bruker:

  • Session Cookies. Vi bruker Session Cookies til å betjene vår Service.
  • Preferanse -informasjonskapsler. Vi bruker Preferanse -informasjonskapsler for å huske dine preferanser og forskjellige innstillinger.
  • Sikkerhetsinformasjonskapsler. Vi bruker sikkerhetskapsler for sikkerhetsformål.

Bruk av data
NW Hazelnut bruker de innsamlede dataene til forskjellige formål:

  • Å gi og vedlikeholde vår tjeneste
  • Å varsle deg om endringer i vår Service
  • Å tillate deg å delta i interaktive funksjoner i vår tjeneste når du velger å gjøre det
  • Å gi kundesupport
  • Å samle analyse eller verdifull informasjon slik at vi kan forbedre vår Service
  • For å overvåke bruken av vår Service
  • Å oppdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For å gi deg nyheter, spesialtilbud og generell informasjon om andre varer, tjenester og arrangementer som vi tilbyr, ligner de som du allerede har kjøpt eller spørre om, med mindre du har valgt ikke å motta slik informasjon

Retensjon av data
NW Hazelnut beholder personopplysningene dine bare så lenge det er nødvendig for formålene i denne personvernerklæringen. Vi beholder og bruker personopplysningene dine i den grad det er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser (for eksempel hvis vi må beholde dataene dine for å overholde gjeldende lover), løse tvister og håndheve våre juridiske avtaler og retningslinjer.

NW Hazelnut vil også beholde bruksdata for interne analyseformål. Bruksdata beholdes vanligvis i en kortere periode, bortsett fra når disse dataene brukes for å styrke sikkerheten eller for å forbedre funksjonaliteten til tjenesten vår, eller vi er juridisk forpliktet til å beholde disse dataene i lengre tidsperioder.

Overføring av data
Informasjonen din, inkludert Personopplysninger, kan overføres til - og vedlikeholdes på - datamaskiner som ligger utenfor din stat, provins, land eller annen myndighets jurisdiksjon der databeskyttelseslovene kan være forskjellige enn de som er fra din jurisdiksjon.

Hvis du befinner deg utenfor USA, og velger å gi informasjon til oss, vær oppmerksom på at vi overfører dataene, inkludert Personlige data, til USA og behandler det der.

Ditt samtykke til denne personvernreglene, etterfulgt av din innlevering av slik informasjon, representerer din avtale for denne overføringen.

NW Hazelnut vil ta alle rimelig nødvendige skritt for å sikre at dataene dine behandles sikkert og i samsvar med denne personvernerklæringen, og ingen overføring av personopplysningene dine vil skje til en organisasjon eller et land med mindre det er tilstrekkelig kontroll på plass, inkludert sikkerhet for dine data og annen personlig informasjon.

Opplysning av data

Offentliggjøring for rettshåndhevelse
Under visse omstendigheter kan NW Hazelnut bli pålagt å avsløre personopplysningene dine hvis det er påkrevd for det ved lov eller som svar på gyldige forespørsler fra offentlige myndigheter (f.eks. En domstol eller et statlig organ).

Juridiske krav
NW Hazelnut kan avsløre dine personlige data i god tro, tro på at en slik handling er nødvendig for å:

  • Å overholde en lovlig forpliktelse
  • For å beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom til NW Hazelnut
  • For å forhindre eller undersøke mulig feil i forbindelse med Tjenesten
  • For å beskytte den personlige sikkerhet for brukere av Tjenesten eller offentligheten
  • For å beskytte mot lovlig ansvar

Sikkerhet av data
Sikkerheten til dataene dine er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metoden for elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

"Ikke spor" -signaler
Vi støtter ikke Do Not Track (“DNT”). Ikke spor er en preferanse du kan angi i nettleseren din for å informere nettsteder om at du ikke vil bli sporet.

Du kan aktivere eller deaktivere Ikke spor ved å gå til Innstillinger eller Innstillinger-siden i nettleseren din.

Dine rettigheter
Northwest Hazelnut tar sikte på å ta rimelige skritt for å la deg korrigere, endre, slette eller begrense bruken av dine personlige data.

Når det er mulig, kan du oppdatere dine personlige data direkte i kontoinnstillingsdelen. Hvis du ikke klarer å endre dine personlige data, kan du kontakte oss for å gjøre de nødvendige endringene.

Hvis du ønsker å bli informert om hvilke Personlige Data vi har om deg, og hvis du vil at den skal fjernes fra våre systemer, vennligst kontakt oss.

Under visse omstendigheter har du rett:

  • For å få tilgang til og motta en kopi av personopplysningene vi har om deg
  • For å rette opp eventuelle upassende personlige data om deg
  • For å be om sletting av personopplysninger som holdes om deg

Du har rett til dataportabilitet for informasjonen du gir til NW Hazelnut. Du kan be om å få en kopi av dine personlige data i et vanlig elektronisk format, slik at du kan administrere og flytte dem.

Vær oppmerksom på at vi kan be deg om å bekrefte identiteten din før du svarer på slike forespørsler.

Service Providers
Vi kan ansette tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for å lette vår Service ("Service Providers"), for å levere Tjenesten på våre vegne, å utføre Service-relaterte tjenester eller å hjelpe oss med å analysere hvordan vår Service brukes.

Disse tredjepartene har bare tilgang til dine personopplysninger for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å offentliggjøre eller bruke det til andre formål.

Analytics
Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører til å overvåke og analysere bruken av vår tjeneste.

Google Analytics
Google Analytics er en webanalysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer nettstedstrafikk. Google bruker dataene som samles inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene til å kontekstualisere og tilpasse annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.
Du kan ekskludere for at du har gjort aktiviteten din til Tjenesten tilgjengelig for Google Analytics, ved å installere tilleggsprogrammet for Google Analytics-tilkobling. Add-onen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra å dele informasjon med Google Analytics om besøksaktivitet.

Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du gå til Googles nettsted for personvernvilkår: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

betalinger
Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester i Tjenesten. I så fall bruker vi tredjepartstjenester for betalingsbehandling (for eksempel betalingsprosessorer).

Vi lagrer eller samler ikke betalingskortopplysningene dine. Denne informasjonen leveres direkte til våre betalingspartnere fra tredjepart hvis bruk av din personlige informasjon er underlagt personvernreglene. Disse betalingsprosessorene overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.

Betalingsprosessorene vi jobber med er:

PayPal eller Braintree
Personvernpolitikken kan ses på
https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Lenker til andre nettsteder
Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en tredjeparts lenke, blir du sendt til den tredje partens nettsted. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernreglene for hvert nettsted du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, retningslinjer for personvern eller praksis for tredjeparts nettsteder eller tjenester.

Barns personvern
Vår tjeneste tar ikke opp noen under 13s alder ("barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra alle under 13s alder. Hvis du er foreldre eller foresatte, og du er klar over at barna har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet personopplysninger fra barn uten verifisering av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra våre servere.

Endringer i denne personvernpolitikken
Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge inn den nye personvernreglene på denne siden.

Vi vil gi deg beskjed via e-post og / eller en fremtredende varsel på vår tjeneste, før endringen blir effektiv og oppdater "effektiv dato" øverst på denne personvernpolitikken.

Du anbefaler at du gjennomgår denne personvernreglene regelmessig for eventuelle endringer. Endringer i denne personvernreglene er effektive når de blir lagt ut på denne siden.

Kontakt Oss
Hvis du har spørsmål om denne personvernpolitikken, vennligst kontakt oss.